......

Helt seriöst, vad är det jag håller på med egentligen? Känns som att jag alltid hamnar i sådana här situationer. Jag tror på fullaste allvar att jag söker efter dessa situationer för att skapa drama i mitt liv.
Har alltid fått höra att mitt liv är som en såpa, och det trodde jag skulle försvinna med åren. Men icke.
Jag har tydligen ett problem med att gå efter killar/män som är out of my reach, so to speak. Det är liksom inte ens medvetet.
Behöver kanske inte gå in på detaljer, än, men varför gör jag det? Commitement issues eller bara en sucker for punishment?
Men jag måste ändå erkänna att bara tanken på att ha ett förhållande, släppa in nån och lita helt på en man skrämmer the bejesus out of me, som Chandler skulle sagt.
Skärpning Jessica!

Tack för mig.

Hur ska detta sluta?

Jag kan ju säga att jag är verkligen in way over my head och vet inte om mitt hjärta kan klara det här.

Jag avslutar med att säga att jag är fan ingen bra människa, nånstans.

Tack för mig.

På jobbet

Som vanligt.
Sitter här och är ganska irriterad för att jag kan inte komma in i systemet, vilket betyder att jag inte kan göra ett skit och har flera ton saker att göra. Suck!
Känner ett PMS anfall på väg så jag är grymt lättirriterad idag. Ringde min kära mor och hon tryckte bort mig så det blev upptaget ton. Jag hatar sånt i vanliga fall också men idag så ville jag bara kasta telefonen i golvet och spotta och stampa på den. Sen kanske dunka huvudet i fönsterrutan och till sist häfta fast mig själv i väggen. Typ.
Idag så ska man nog hålla sig borta från Jessica.

Känner att jag inte är riktigt helt säker på att skriva på svenska längre. Danska och svenska är faktiskt ganska lika, men danskan har en annan ordföljd. Så om ni tycker att jag skriver konstigt så vet ni varför.
Just nu så kan jag inte ens förstå att jag tyckt att danska är så svårt att förstå... verkar helt sjukt. Förresten, danskarna har informerat mig om att de typ inte förstår ett skit av vad skåningarna säger (who does??). Jag som trodde att de förstod varann perfekt eftersom att vi svenskar anser att skånska är en blandning av svenska och danska. Lite meningslös info bara:)
Dalmål är dock en av de dialekter de förstår bäst, om vi (läs jag) inte pratade så jävla fort bara. Men å andra sidan så förstår ju inte ens min egen mor mig när jag babblar på.

Har börjat nedräkningen till jag kommer hem. 43 dagar kvar. Ska bli så underbart! Ska köpa mig en flanell pyjamas och bo i hemma hade jag tänkt. Eftersom att det bara är ca 200 meter till Familjen Andersson så kan jag nog gå hem till dem i den också, haha. De skulle nog inte ens bry sig:)

13 min kvar till lunch (eller frokost som det heter på danska, eeeh). Sjukt hungrig!

Jaha ja... Nåt mer? Nej, tror inte det.

Tack för mig.

Skriver för Jenny...

..hon är nog den enda som läser bloggen. Vilket kanske inte är så konstigt eftersom att jag inte skrivit på länge innan det förra inlägget.
Sitter på jobbet och skriver, vilket är ganska drygt eftersom att jag inte har ett svenskt tangentbord. Måste trycka på ¨ och sen a eller o när jag vill ha ö eller ä.

Så vad har hänt sen sist?
Dyngfull i lördags. Gjorde saker jag kanske inte borde gjort, men vafan. Det är väl ändå typiskt mig när jag är full. Petra var i Malmö helgen till ära. Hon är helt fantastisk den flickan. Många skratt i hennes närhet.

Det är fest i Malmö ikväll men jag orkar inte. Jag är helt slut. Blir en lugn hemma helg med träning och jobb på söndag.
Sjukt mycket på jobbet just nu och jag har en driftsrapport som ska vara klar idag. Jag hinner det, det vet jag men jobb på söndag känns nödvändigt.

Ser fram emot att snart få åka hem till familjen och träffa alla vänner. Var lite för längesedan nu.
Speciellt juldagen kommer bli riktigt skoj. 25 tjejer är vi som ska käka på Bolanche innan festen där börjar.

Nu är det tydligen dags för lunch.

Tack för mig.