Sectret's out

Fick lov att berätta att jag kommer hem snart.
Ringde Erikas föräldrar (när jag inte fick tag på Erika) och frågade när hon skulle komma hem.
Jag berättade för dem att jag skulle komma hem när Erika var hemma och att det hade varit planerat ganska länge.
Igår kväll får jag ett samtal från Erika som skriker; "Hur kan min pappa veta att du ska flytta till Köpenhamn?! Är det sant?! Kommer du vara hemma när jag är hemma?!"
Jag svarar att jag kommer vara hemma då, att jag inte skulle missa det för allt i världen.
Erika skriker av lycka och jag tror att mina käkar kommer hoppa ur led för att jag ler så mycket.
Får sedan ett meddelande där det står ungefär; Fuck dig, men fan va kul! Älskar dig mest i världen.
Jag får ett ännu större leende.
Sedan ringer jag Erika och hon frågar om det varit planerat länge och om jag tänkte överraska henne och jag svarar ja, Erika älskar mig än en gång mest i världen.

Nu önskar jag nästan att jag hade överraskat bara för att få se hennes min när jag kom dit, men men... Det får bli en annan gång.
Nu kanske det kommer bli en tur runt Skräddarbacken när jag kommer hem, både Vattentornsbacken och runt Sängvaruhuset. Det kommer bli ös på Bolanche, svineri på Donken efter och kanske, fast bara kanske, lite rondellkörning. (I nyktert tillstånd såklart.)
Jag har även fått stränga order om att hälsa på Mamma Anette, vilket jag gör med glädje, som jag saknar den familjen. Kan ju säga att tillskottet i familjen Andersson är inte att leka med, så vacker, så fruktansvärt söt så man vill äta upp henne. Hon kommer bli en bra och lycklig och underbar människa, det är alla Anderssonare på Olles väg.

Snart bär det iväg härifrån, från mitt första hem utanför hemmet så att säga.
Jag tar det ganska lugnt här ändå nu. Har börjat slänga massa saker men inte börjat packa på riktigt. Det är en vecka och en dag kvar och det känns som en evighet.
Helt sjukt, jag kommer att vara dansk snart.
Ser verkligen fram emot att flytta dit och lära känna en ny stad. Jag kan Ennis, Limerick och Galway nu och har planerat att minst lära känna Köpenhamn och Malmö.
Hälsa på Maya och Patrik Olérs i Malmö och kanske få en liten kik på Timbuktu. (Ja jag är fortfarande lika kändiskåt!) Kanske ska gå fram och sjunga karmakontot för honom. Kan i och för sig bli ganska svårt när det enda jag kan är: "Ingen kan ljuga som vi, eller vad tror ni, jag tycker det liknar nån sorts sjuk something something komik"
Han kanske inte skulle bli så impad?
Jag förklarar det enbart med att jag är från Falköping, haha.
( Ska kanske förklara det med att Johan, som jag bodde med, skulle söka på Google på den där serien om de utvecklingsstörda i en stad i Sverige. Grabben söker på: Vägen till Falköping! Jag trodde jag skulle dö av skratt då den heter En annan del av Köping.)

En av de absolut bästa sakerna med att flytta till Köpenhamn är att det kostar enbart mellan 200 och 300 kr att åka tåg till Växjö och det tar runt två och en halv timme.
Förut kom jag knappt till Växjö, nu kommer Angelica, Barckbåt och Janet aldrig att bli av med mig! Känns som att jag måste ha ett ritkigt besök på Sivans, måste ta revanch.
Förväntar mig besök till Köpenham också.

Kontentan av att ha bott på Irland och ska flytta till Köpenhamn måste väl vara att det är dags för lilla Jessica att växa upp och börja dricka öl, eller?

Skål på er!

Det är som en kniv i hjärtat!

Angelica skrev precis på sin blogg att hon saknar mig på hennes och Johannas promenader.
Den visste var den satt. Jag vill så klart vara där med er! Mer än gärna. Mycket mer än gärna.
Saknar Borlänge.
Men när jag flyttar härifrån, vem ska jag då prata engelska med?? Jag älskar detta språk. Jaja, vad är en bal på slottet.

Men Angelica min vän, nu har jag ännu fler anledningar att komma och hälsa på dig.
Inte så att du inte är anledning nog men nu måste jag verkligen.

Annars då?
Letar jobb i Köpenhamn och har en massa jag ska söka.
Jag och Lisa ska bli roomies, sambos. Kan bli sjukt skoj.

Nej nu ska jag jobba.

Underbara vänner

Jag har alltid vetat att jag har underbara vänner men ibland så bara slår det till.
Ringde till Angelica igår för att Janet (som jag jobbar med) har kommit in i Växjö och ska flytta dit.
Angelica börjar dela ut adresser där Janet kan kolla bostäder och kommer med andra bra råd.
Sedan bjuder hon in Janet på festen hon ska ha bara sådär. Det kanske vem som helst skulle göra men för Angelica är en sådan sak bara så självklar. The more the merrier.
Det värmer mitt hjärta:)

Sen får jag all cred från Janet, hehe.

Nej nu är det jobb dags.

Puss o hej

Inget liv?

Hej,

Jag har fan knappt nåt att skriva om, jag har inget liv.
Går till jobbet (7-15,30 eller 8-16,30), går hem, går till tränings centret 25 min, tränar 3-4 ggr/vecka, går hem 25 minuter, duschar och sen går och lägger mig. Äter där emellan och det är mest bara nyttig mat. En hejare på att laga mat.
Har dock resulterat i att jag har 70 i omkrets på bh:ar. Inte illa anser jag. Brösten kunde dock få gå ner några storlekar, men jaja, allt har sin tid antar jag.
Helgerna är fulla av party dock, det är riktigt skoj. Har träffat någon men vi får se hur det blir.

Har fått mer ansvar på jobbet och får lära mig nya saker hela tiden och det är grymt kul. Känner att jag hanterar det bra och det kommer bara att gå bättre och bättre.
Ganska stolt över mig själv faktiskt.
 
Ska ha en party fylld helg i helgen sen ska jag och Lisa pamper ourselves på söndag och gå ut och äta mat, blir nog Thai, som vanligt!

Kan tyvärr inte komma hem när Erika och Johanna är hemma för jag har inga semesterdagar kvar att ta ut men Erika sa att hon ville komma hit och hälsa på och göra Ennis osäkert, hehe.
Sen har jag blivit erbjuden en gratis resa till Arab land. Äntligen en friend with benefits, haha. Näää då, men kul ska det bli.

Tack Erika och Maria för alla underbara meddelanden jag fått, speciellt de som är spontana. Tack för att ni hör av er och för att ni inte glömt bort mig.

Puss o hej!