Hejsan hoppsan.

Hej alla glada!

Jag är glad, hur glad som helst. jag har gått ner 4 kg på typ 2 veckor. Det lönar sig att äta mindre och träna mer. (DUUUUH!)
Skönt att man har kommit igång i alla fall. Och kanske mindre ångest när man ska storshoppa i London (BABY) nästa vecka. Om exakt en vecka så springer jag omkring och ler på The Streets of London (BABY).
Therese och Maria ska få agera guider åt mig.

Idag så ska jag direkt efter jobbet och träna mage, lår och rumpa och sen ett spinning pass.
Men spinning är fan ingen höjdare, jävlar vad ont man får mellan benen. Var på Step-Up i tisdags och har fortfarande ont i vaderna. De springer igenom stretchingen här, får börja stretcha själv efteråt.

Sen ska vi hem till Lisa och käka middag. Hennes moster kommer idag så det blir lite mys. Men blir nog en riktigt tidig kväll.
Det ska vara sol här hela helgen. Förra gången det var så då satt jag ute i solen i typ 4 timmar och brände mig, helt sjukt. Det blir även pressa i helgen, de kan jag lov dä.

På tal om "kan jag lov dä", Erikat och Johannat är nu officiellt flygvärdinnor! De har fått sina vingar. De är så himlans duktiga. Jag tror att de fick 100% på slutprovet båda två. DUKTIGA TJEJER! Så stolt! (Inte för att jag hade nåt med det att göra, men ändå:)
Jag hoppas på att få tigga till mig en resa till Abu Dhabi för ett billigt pris, hehe. Nädå, me det skulle vara skoj att hälsa på.

Vad händer mer då?
Finns två personer jag inte kunden irritera mig på mer här. Båda två är snäsiga och otrevliga i största allmänhet. Varför vara otrevlig när man kan vara trevlig? Vem vet?

Ska tömma min kamera innan vi åker till London (BABY) och då ska fan bilder på mitt rum och hus upp. Ni har väntat länge nog nu tycker jag. Ska försöka med det.

14 veckor minus en dag tills jag kommer hem... Längtar!

Nej nu ska jag väl jobba lite, eller nåt.

Puss!

St Patricks Day...

...blev ju ett totalt misslyckande för mig.
Jag hade ont i huvudet på dagen men bestämde mig sedan för att gå ut ändå.
Satt hemma och oss och hade förfest och när jag hade druckit upp min sprit så fick jag sådär ont...
Ni som känner mig vet.
Så Maria och Therese stannade kvar med mig och Therese frågade om hon skulle ringa en ambulans.
Maria låg och kliade mig på ryggen medans jag halvgrät och sprattlade som en fisk med benen.
De erbjöd sig att stanna hemma med mig men jag vet ju att det går över.
Det lugnade ner sig och jag sa åt de andra att åka. Fick ett till jävla "anfall" och somnade mitt i det av ren utmattning.
Vaknade av att Therese och Maria kom hem dyngfulla och dagen efter gick vi upp 08.35 (trodde klockan stannat) och kollade på skräckfilm, efter att Maria och Therese hade handlat frukost för ?38.
Men det var mysigt.
Men inga fler skräckfilmer för mig på ett tag.
Vi har praktiskt taget haft storm här i natt och jag har vaknat av att det har blåst som fan.
Livrädd, de kan ja lov dä!

Nu har jag beställt biljetter hem till i sommar.
Jag vet fortfarande inte om jag kanske svänger hem en snabbis innan men jag har iaf bokat biljetter till 5-15 juli.
Måste ju vara hemma under Dalecarlia veckan. Fotboll fotboll fotboll överallt.
Blir hemma 2 helger oxå, party!
Kanske Barckbåt vill parta lite?
Det ska bli riktigt skönt att komma hem just då.
Jag tror att Maria Larsson redan börjat planera grillfest, hehe.
Men det tycker jag, måste grillas hemma i Borlänge och badas i Gimmen och umgås med Crille och äta pannkaka hos farmor och antagligen slinga min fasters hår och kramas med pappa och vara sarkastisk mot Roger och säga tanten till mamma och bårka med min bror om vem som bestämmer och skrika åt syster och äta hallon och gå ut och gå runt skräddarbacken och gå ner till Sportfältet och gå på Kupolen och shoppa och sitta i Liljekvistska och äta glass och nakenbada på natten kanske gå upp till Dammyren och uppleva gamla minnen och krama ihjäl min voffe och gå ner till familjen andersson och kramas och bara njuta av den vackra svenska sommaren i Borlänge.
Japp det ska jag göra.

Nej, nu blir jag alldeles för sentimenatl, är ju ett antal veckor kvar innan jag får uppleva det.

Next stop...London BABY!


London BABY!

Äntligen! Äntligen så är det dags.
Dags för det jag och Maria har pratat om så länge nu, vi ska åka till London baby!
Jag ska se allt! Allt allt allt allt! Maria och Therese blev väl inte så exalterade men vafan...vi ska åka hop-on hop-off buss. Vi funderade på att skaffa oss en tandemcykel för tre, hahaha. Hur kul skulle inte det sett ut? En dvärg, en halvpolack och en hochie mama. Skulle jag själv nästan kunna betala för att se.
Det krävdes ju bara att Maria skulle flytta till Irland för att vi skulle ta oss i kragen och åka.
Åker långfredagsmorgon 06,25 från Shannon airport och kommer till Stansted 07,10 typ och åker annandag påsk sent på kvällen = fyra hela dagar! London Baby!
Och jävlar i mig vad jag ska in på Harrods, det kan ni ge er på. Dumma Gertzie och hennes jävla pantalonger! (Nej jag är inte alls långsint, haha)
Shopping på hög nivå och förhoppningsvis träffa Emelie. Men det borde kunna ordnas.

Annars då?
Jag saknar Erikat. Jätte mycket! Men jag blir glad när jag hör hur bra hon har det och den där livsstilen passar henne utmärkt. High-maitenance little woman, haha.
Saknar Angelica oxå, speciellt idag på hennes födelsedag. Är nog inte många födelsedagar vi firat utan varandra. Känns lite konstigt och lite sorgligt. Men vi har många fler framför oss.
Saknar släkten med såklart, men nån månad till klarar jag mig, sen lär jag hem.

Magnus har åkt hem, det är jätte tråkigt. Vi saknar honom som fan hemma i huset. Det är inte riktigt lika livat och lite mindre skratt. Men vi skrattade alltid med honom, aldrig åt honom:p

Snart kommer det bilder på mitt rum från alla vinklar och vrår. Jag har ett ganska litet rum, men jag har egen dusch och toalett på mitt rum och det är fruktansvärt skönt, och behöver inte dela med någon, eller ja, ofrivilligt med Maria ibland, haha.

Fortfarande helt underbart att hon är här, hon underhåller som alltid. En trygghet att hon är här oxå, nån som förstår mig och som faktiskt värderar mig jävligt högt. Trots allt som hänt, vilket jag fortfarande har dåligt samvete över. Hon hade skrivit i nåt mail till nån att den hon litar på till 100% är mig. Att jag alltid skulle finnas där för henne och vara först på plats om något hände. Smickrande som fan och helt och hållet sant. Min lilla MC Lindqvist. You're my sunshine in the rainy Ireland.

Nej nu kanske jag borde jobba lite.

London BABY!!!!

?


Har så mycket jag vill skriva här men jag kan inte.
Jag vill inte att personer som jag numer inte vill att de ska nån insikt i mina känslor ska veta.
Och jag förstår inte riktigt varför människor som inte tycker om en måste läsa om ens liv?
Ja, det är en blogg på internet och man skriver den till allmän beskådning, men ändå.
En svaghet kanske?

Jag är väldigt ledsen just nu dessutom, gotta er i det ni.
Grattis, jag mår dåligt.
Som tur är så går det över och jag kommer uppskatta allt jag har.

Untill then...bite me!